Aidosti arktiset juuret

Valokuva: Snowy Trees Studio/Sannamari Blinnikka-Tyrväinen

Yrityksellä on aidosti arktiset juuret, sillä yrityksen perustaja ja omistaja on syntynyt ja elänyt melkein koko ikänsä Lapissa, missä ajatus tuotteista pikkuhiljaa kehittyi luontokävelyillä muutama vuosi sitten.

”Olen asunut melkein koko ikäni Suomen Lapissa, virtaavien jokien ja pohjoisten metsien lähellä. Olen aina nauttinut luonnossa kulkemisesta ja ihaillut luonnon kauneutta, mutta vasta aikuisiällä tajusin sen ainutlaatuisuuden.

Opiskeltuani luonnontuotealaa Rovaniemellä, napapiirillä, löysin ravintorikkaiden yrttien ja ihmisen ihoa hellivien kasvien maailman.

Haluan että muutkin pääsevät nauttimaan näistä upeista, puhtaan luonnon antimista ja tekemään siten omasta kylpyhetkestään luonnollisen nautinnon.Ja mikä tärkeää, ympäristöystävällisistä tuotteista voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ja antaa toisillekin lahjaksi.”

Käsintehty Savon sydämessä

Tällä hetkellä Tundra Natual -tuotteiden tuotanto on sinisten järvien keskellä Pohjois-Savossa, jonne perhe muutti työn perässä. Saippuat valmistetaan käsin omassa pienessä pajassa suurella sydämellä. Yrtit ovat omasta metsästä tai hankittu suomalaisilta poimijoilta tai viljelijöiltä.