Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Vinkit kesän saunahetkiin: Tuoksuvat yrttikylvyt

Näillä pienillä vinkeillä saat hyvää oloa ja juhlan tunnelmaa saunahetkiin juhannuksena ja kesän aikana. Yllätä vieraasi iloisesti ja nauttikaa yhdessä kesän yrttien ja kukkien tuoksusta ja hoitakaa samalla itseä luonnollisesti.

Tuoksuva yrttikylpy tuo luonnollista luksusta saunaan

Jalkoja ja käsiä voi hemmotella saunassa yrttikylvyllä. Suomen valoisan kesän ansiosta kasvit saavat supervoimaa läpi yön paistavasta auringosta. Ja kun meillä on vielä puhdasta luontoa ympärillä joka paikassa, niin kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi tänä kesänä!

Tuoksuva yrttikylpy hemmottelee kaikkia aisteja, ja tuo luonnollista luksusta saunahetkeen. Yrttikylvyt voivat vaikuttaa monella eri tavalla riippuen mitä luonnonyrttejä käytetään ja mitä muuta kylpyveteen lisätään. Kylpy voi vaikuttaa aineenvaihduntaan, virkistää, rentouttaa, hoitaa ja pehmentää ihoa, hoitaa flunssaa…

Helposti löytyviä ja kylpyyn sopivia kasveja ovat esimerkiksi maitohorsma, nokkonen, mesiangervo, siankärsämö, puna-apila ja poimulehti. Kaiken tämän kruunaa kauniin romanttiset ruusun terälehdet. Voit myös lisätä koivun lehtiä tai katajan oksia mukaan (maanomistajan luvalla).

Yrttikylvyt saunaan
Puna-apila, poimulehti ja siankärsämö ovat hyviä villiyrttejä kylpyyn

Laita jo ennen saunomista tuoreet yrtit lähes kiehuvan kuumaan veteen. Anna ensin yrttien hautua 5-20 minuuttia, ja laimenna sitten jalkakylpyvesi mieluisaksi. Jos haluat lisätä aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta jaloista, laita ripaus merisuolaa kylvyn joukkoon. Huom! Vesi ei kuitenkaan saa olla liian kuumaa henkilöille, jotka kärsivät diabeteksen aiheuttamasta huonosta verenkierrosta, vaikeista suonikohjuista tai verituppavaarasta.

Tässä pari valmista kylpyreseptiä, joita voi kokeilla tai kehittele oma kylpysi!

Yrttikylpy väsyneille jaloille

mesiangervo
nokkonen
siankärsämö
rosmariini
merisuolaa

Ihoa hellivä ja puhdistava kylpy

koivunlehti
puna-apilan kukka
ruiskaunokki
poimulehti

Etkö ehdi keräämään itse tai et löydä sopivaa keruupaikkaa? 

Ei hätää! Voit myös tilata valmiin paketin, joka riittää 4-5 kylpijälle. Paketin kaikki yrtit ovat käsinpoimittu Suomen luonnosta. 
TILAA YRTTIKYLPYSUOLA täältä

Lahjakortti