Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Referenssi - Näin syntyi ametistisaippuat

Ametistisaippua syntyi sattumalta pari vuotta sitten Tundra Naturalin yrittäjän vierailtua Luoston Ametistikaivoksella. Kaivos on yksi harvoista jalokivikaivoksista maailmassa, jonne vierailijat pääsevät itse etsimään oman ametistin kaivokselta mukaansa. Tunturin laella toimiva kaivoksen periaatteena on, että kaunista tunturiluontoa ei tuhota eikä ametistia kaiveta suurilla koneilla. Violetin värinen ametistikivi oli täysin saman värinen kuin Tundra Naturalin saippua, ja siitä syntyikin ajatus upottaa itse kivi saippuaan. Tundra Natural -saippuat valmistetaan käsin perinteisellä menetelmällä luonnon raaka-aineista, joten arvotkin sopivat yhteen Arctic Ametisti Oy:n kanssa.

Matkamuisto suomalaisille ja ulkomaalaisille

Luosto-tunturin kupeessa sijaitsevan Ametistikaupan myyjät Iiris ja Milla kertoivat, että Ametistisaippuaa ostavat matkamuistoksi sekä suomalaiset että ulkomaalaiset ja miehet sekä naiset. Ulkomaalaisista ostajia ovat lähinnä keskieurooppalaiset. Iiriksen ja Millan mukaan ”tuotteessa on aivan ihana tuoksu ja pakkaus on kaunis”.

Ametistisaippualla on rauhoittava vaikutus

Ametistiin liitetään paljon erilaisia uskomuksia maailman eri kulttuureissa. Ametistikiven sanotaan tuovan rauhaa stressaantuneelle mielelle ja keholle. Sama vaikutus on myös saippuaan valitulla laventelin eteerisellä öljyllä, jolla on tunnetusti rauhoittava vaikutus. Monelle ametisti onkin onnenkivi, voimakivi tai rakkauden kivi. Saippuan jalokivi kannattaa ottaa talteen ennen saippuan käyttöä. Kiven vaikutusta voi kokeilla pitämällä kiveä vaikkapa taskussa mukana tai tekemällä siitä mieluinen koru itselle.

Ametistisaippuan syntytarina

" Ystäväni olivat järjestäneet syntymäpäiväjuhlat Pyhätunturille ja samalla reissulla kävimme Luoston ametistikaivoksella. Matkailijoina mekin lähdimme kokeilemaan onnea lokakuun räntäsateessa. Sitkeästi pienen pienellä hakulla käsin siirtelimme kiviä ja hiekkaa, ja onnistuimme jokainen yhden onnenkiven löytämään.
Kun palasin Lapin reissusta kotiin, pyörittelin kauniita violetin värisiä hiomattomia ametistikiviä, ja mietin että mitä niillä tekisin. Eräänä päivänä lamppu syttyi ja päätin upottaa yhden kiven samanväriseen saippuaan. Ai kuinka kaunis siitä tulikaan! Näin syntyi Amethyst Fells -saippua jo vuonna 2022. ” - Katja, Tundra Natural -tuotteiden kehittäjä

Ametistisaippua myydään ainoastaan Ametistikaupassa Luostolla sekä yrityksen omassa verkkokaupassa 

Lahjakortti