Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Vuoden 2023 myydyimmät verkkokaupassa – shampoopala on ykkönen!

Ylivoimaisesti myydyin tuote verkkokaupassa viime vuonna oli Villiyrtit & teepuu shampoopala, joka tuo helpotusta monelle rasvoittuvasta tukasta kärsivälle. Suosituimpien top 3- listalla ovat myös kaupunkisarjaan kuuluva Kuopio-palasaippua ja Koivu-saunatuoksu, joita on ostettu paljon lahjaksi.

Shampoopalan suosio ei yllätä

Rasvoittuvalle hiukselle ja päänahalle suunniteltu palashampoo on ollut myynnissä jo useamman vuoden, ja se on saanut paljon vakiokäyttäjiä. Kun perisuomalaisen, rasvoittuvan tukan omaava löytää mieluisan shampoon, siitä ei hevillä luovuta. Siksipä sen kipuaminen myydyimmäksi tuotteeksi ei yllätä. Mutta mikä tekee tästä palasta niin suositun? Käyttäjät itse ovat parhaita vastaamaan tähän kysymykseen.

"Niin ihanan pehmeä vaahto eikä kuivata ihoa. Palashampoo on selkeästi rauhoittanut päänahkaakin. Teinipoikakin tykkää käyttää juuri tuon takia". 
- Sanna, rasvoittuva hius
"Pesen edelleen hiukseni joka toinen päivä, eivätkä silti hiukseni jätä rasvavanaa perääni. Hiukseni eivät myöskään ole takkuuntunut tavanomaista enemmän, joten täysi kymppi shampoon valmistajalle." 
- Salla, paksu, luonnonkihara hius, päänahka normaali, ei rasvoitu kovin helposti, pesu joka toinen päivä.

Palashampoon etuna on myös sen pitkä kesto ja riittoisuus. Pesukertojen määrään vaikuttaa luonnollisestikin hiusten pituus ja paksuus, mutta yleisesti shampoopalaa pidetään riittoisampana kuin nesteshampoota.

”Pala kesti minulla noin 2 kk. Pesen hiukset 2-3 päivän välein, eli kahdessa viikossa pesukertoja tulee noin 6 krt. Tämän lisäksi muu perhe lainasi shampoopalaa silloin tällöin, eli yhteensä 2 kk aikana pesukertoja tuli yli 50.” - Silja Hokkanen, rasvoittuva hius

Lue lisää käyttäjäpalautteita

Kuopio-saippua kuvattuna Kallaveden rannalla. Kaukana siintää Puijon Torni.

Lahjatuotteiden suosikki on Kuopio-saippua

Kuopio-saippuan pakkauksessa on kaupungin tunnetuin maamerkki - tietysti Puijon Torni sekä hyppyrimäet sen alapuolella. Yleensä olemme ylpeitä omasta kotikaupungista ja haluamme lahjassa nostaa niitä esille. Toisaalta tunnetut kohteet voivat nostaa myös esiin lahjan saajalle omia muistoja, ja siksi niitä halutaan lähettää vaikkapa kotikaupungista pois muuttaneelle.

Pakkauksen sisältö ei ole sen vähäisempi, sillä virkistävä ja ihoa kosteuttava palasaippua on ollut koko perheen suosikkeja jo vuosia. Jostain syystä tuoksu miellyttää niin miehiä, naisia kuin lapsiakin.

Tutustu Kuopio-saippuaan ja muihin kaupunkisaippuoihin

Saunatuoksut ovat joulun ja kesän sesonkituotteita

Koivuiset saunatuoksut ovat niitä, joita tilataan itselle, naapurille ja sukulaiselle mökkituliaiseksi sekä joululahjaksi. Joulu on ykkössesonki, mutta kesäkausi tulee hyvänä kakkosena.

”Itse asiassa, jos lasketaan koko yrityksen myynti huomioiden myös yrityslahjamyynti, niin saunatuoksuja menee kaikista eniten. Niitä on helppo lisätä mukaan lahjasetteihin, ja ne ovat sopivia jaettavaksi myös messuilla.” – Katja, Tundra Natural

Tutustu saunatuoksuihin


Lahjakortti