Kaupunki-saippuat – lahjaksi pala kotiseutua

Kaupunki-tuotteet kertovat tarinaa paikkakunnasta ja sen tärkeimmistä maamerkeistä. Yleensä olemme ylpeitä omasta asuinkaupungista tai entisestä kotikaupungista, ja haluamme esitellä niitä muillekin. Tutut kohteet nostavat esiin myös muistoja itselle ja lahjan saajalle.

Helppoja ja suosittuja lahjoja yrityksille ja yksityisille

Käsintehdyt luonnonsaippuat kaupunkiteemalla ovat olleet suosittuja lahjoja ystäville, sukulaisille ja vaikkapa nuorille, jotka ovat muuttaneet tai muuttamassa pois kotikaupungistaan. Myös paikkakunnan yritykset tai organisaatiot antavat mielellään asiakaslahjaksi tuotteita, jotka nostavat esille tunnettuja maamerkkejä. Palasaippuat ovat myös käytännöllisiä, sillä ne eivät yleensä jää kaappiin pölyttymään, vaan niille on käyttöä.

"Kaupunki-saippuoiden idea syntyi Blue Lakes and Rivers -saippuasta. Taustalla näkyy Tornion vanha silta."

Kaupunki-tuotteet Kuopio, Rovaniemi, Tornio vai joku muu paikkakunta?

Mitä haluaisit esitellä tai kertoa omasta kotikaupungistasi? Kaupunki saippuoissa on nostettu esille tunnettuja maamerkkejä, joista kaupunki tunnetaan. Kuopiosta kaikki tuntevat Puijon tornin ja metsät sekä Kallaveden. Rovaniemeä halkoo vuolaasti virtaava Ounasjoki, ja sen ylittävä Jätkänkynttilä-silta, joka näkyy jo kauas etenkin pohjoisesta saapuville. Vastarannalla näkyvät luonnonkauniin Ounasvaaran metsät ja rinteet. Tornio on historiallinen 400 vuotta vanha kaupunki kahden valtakunnan rajalla ja Tornionjoen varrella. Kaupunkiin pääsee 1939 rakennettua vanhaa siltaa pitkin, josta voi jo nähdä vastarannalla teräksisen Kojamo-veistoksen, joka on kunnianosoitus vapaana virtaavalle joelle.

Pakkauksiin ovat päässeet Tundra Naturalin perustajan ja yrittäjän aiemmat kotikaupungit Tornio ja Rovaniemi sekä nykyisen asuinpaikan ja työpajan naapurikaupunki Kuopio. ”Siilinjärvellä ollaan, mutta mehän ollaan ihan Kuopion rajalla, melkein kuin Kuopiossa.” Valikoimaan tulee uusia paikkakuntia sitä mukaa, kun kysyntää löytyy.

Tilaa omasi verkkokaupasta

Pyydä yritykselle tarjous tai ehdota uutta paikkakuntaa lähettämällä viesti

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot