Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Minisaippua on paras ratkaisu matkalle ja retkelle mukaan

Moni palasaippuafani haluaa myös matkalle mukaan tutun, ekologisen palan ihon ja hiusten pesuun. Päänvaivaa tuottaa yleensä se, että mihin sen ison palan sitten laittaa. Helpoin ratkaisu onkin minikokoiset palasaippuat tai saippuaraasteet, jotka toimivat matkasaippuana missä vaan.

Vähemmän tilaa vievä

Jos matkalle lähtee viikonlopuksi tai muutamaksi päiväksi, isot suihkugeeli- ja shampoopullot vievät turhaa tilaa laukussa. Varsinkin rinkkaa selässään kantavat retkeilijät arvostavat kevyitä ja pienen tilan vieviä pesuvälineitä. Entä sitten täysikokoinen palasaippua? Ongelmana on, että nekin vaativat toimivan saippuakotelon tai vastaavan, jotta pala säilyy pitkään. Sen sijaan pienen saippuapalan voi laittaa esimerkiksi minigrip-pussiin, jossa palanen ei märkänäkään kastele muita kamppeita eikä pussi tuo lisäpainoa.

Saippua ja shampoo - 2in1

Tundra Naturalin minisaippuapalat ovat kooltaan sopivia parin tai muutaman päivän matkalle. Yhdellä palalla voi pestä koko vartalon ja kädet muutaman kerran. Tarvittaessa samalla palalla voi myös pestä kasvot ja hiuksetkin. Ihoa kosteuttavat saippuapalat, jotka ovat kasviöljypohjaisia, toimivat yleensä kuivalle ja normaalille tukalle väliaikaisena ratkaisuna, vaikka eivät pestessä vaahdotu niin hyvin kuin shampoopalat. Rasvoittuvalle tukalle kannattaa kuitenkin ottaa mukaan erillinen pieni shampoopala. Mutta pala kuin pala - takuulla kaikki virkistävät ja poistavat hien iholta ja hiuksilta!

Kiertotaloutta parhaimmillaan

Tundra Naturalin minisaippuat ovat ylijäämäpaloja, joita jää saippuoiden valmistuksesta. Ne ovat siis tämän pienen käsityötehtaan sivuvirtaa, ja niiden käyttö on kiertotaloutta parhaimmillaan! Saippuoiden leikkuussa jää myös jonkun verran saippuaraastetta, joka sulatetaan nestesaippuaksi omaan käyttöön.

Ja vielä muistus, että vaikka saippuat ovatkin 99,8-100% biohajoavia, niin yleisesti saippualla pesu kannattaa suorittaa maalla eikä luonnon vesissä.

Julkaistu 22.02.2022

Päivitetty 03.04.2023 Matkasaippuat saivat oman kartonkipakkauksen, jonka voi tilata täältä


    Lahjakortti