Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Tundra Natural -tuotteille on myönnetty Avainlippu -merkki

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja siitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa. Tundra Naturalin tuotevalikoiman kaikki tuotteet on suunniteltu, valmistettu ja pakattu Suomessa. Kotimainen työ on ollut yksinyrittäjälle itsestäänselvyys yrityksen perustamisesta asti.

”Kotimaisuus on tärkeä arvo kaikessa toiminnassa, sillä myös yhteistyökumppanit ovat suomalaisia muotoilijoita ja kädentaitajia. Lisäksi tuotteiden raaka-aineet ja pakkaukset pyritään hankkimaan aina Suomesta, jos se vain on mahdollista. Nämä valinnat nostavat tuotteiden hintoja, mutta kyseessä on arvovalinta.”

Tundra Natural -tuotteet eivät ole pelkästään ”Made in Finland” vaan suurimmaksi osaksi ”HANDMADE IN FINLAND”. Se tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteet on valmistettu ja pakattu käsin Suomessa. Myös kaikki yrtit ja muut kasvit on käsin kerätty metsistä ja niityiltä ja laitettu kuivuriin. Työvaiheita on lukemattomia ennen kuin tuote on paketissa, matkannut myyntihyllyyn ja lopulta päätynyt asiakkaan kotiin.


Avainlippu -merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.Lahjakortti