Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Muista mökkituliaiset – 5 käytännöllistä vinkkiä!

Tuliko kutsu sukulaisten tai naapurin mökille? Tässä muutama käytännön vinkki, jotka kannattaa ottaa huomioon valitessa tuliaisia isäntäväelle.


Mitä kannattaa huomioida tuliaisia valitessa?

Perheen harrastukset ja elintavat
Ensinnäkin kannattaa miettiä, mitä mökin omistajat arvostavat ja mitä eivät. Ovatko he gourmet-kokkaajia vai makkaran makustelijoita? Arvostavatko he ekologista vai kenties perinteistä? Ovatko he puutarhan kuopsuttajia vai riippukeinussa makoilijoita?

Mökin koko ja tila
Jos mökki on pieni ja säilytystilaa vähän, ei kannata ostaa mitään tilaa vieviä koriste-esineitä. Nykypäivänä kaikilla on liikaa tavaraa, ja aina ei tiedä toisten makua. Myöskään helposti pilaantuvaa ruokaa ei kannata hankkia suuria määriä, sillä yleensä mökkien jääkaapit ja pakastinlokerot ovat minimaalisia.

Lahjan tarpeellisuus
Kyselyiden mukaan suurin osa mökinomistajista toivoo tuliaisiksi käytännöllistä kulutustavaraa esimerkiksi ruokaa, juomia, saunatarvikkeita, tulitikkuja, kynttilöitä ja jopa wc-paperia! Tällaiset tuotteet eivät jää hyllylle pölyttymään, vaan ovat yleensä tarpeellisia ja siten arvostettuja.

Ympäristöystävällisyys
Ympäristöystävällisyys tuntuu olevan tärkeämpi kriteeri mökillä kuin kotona kaupungissa. Kun käytetään kaivovettä tai järvivettä pesuun, ei ole ihan sama, mitä sinne lasketaan. Ei siis kannata ainakaan kovin pahoja myrkkyjä ostella.

Jotain spesiaalia
Jos halua kuitenkin lahjallaan erottautua perus lähiruokakaupan tuotteesta, kannattaa katsoa mitä kotimaisilla pienyrittäjillä on tarjolla erikoisputiikeissa ja verkkokaupoissa. Tuliaisen voi myös pakata persoonalliseen lahjapussiin, joka antaa viimeisen silauksen. Vaikka lahja olisi käytännöllinen, voi se siis olla myös jotain erilaista ja mieleen jäävää! Tämä antaa myös vastaanottajille tunteen, että tuliaisen eteen on nähty vaivaa ja vierailua arvostetaan.

5 vinkkiä – käytännölliset tuliaiset ekologisuutta ja perinteitä arvostaville, sopii koko perheelle!

PALASHAMPOO TAI -SAIPPUA kaikille
Käsintehty ja ympäristölle ystävällinen. Eikä tulee turhaa jätettä kuten nestepulloa.

NOKKOSPESUPYÖRRE helteisen itikkapäivän jälkeen
Ehdoton lisä ihon pesuun mökillä! Tällä lähtee hiki helpommin ja helpottaa myös kutisevaa ihoa.

EKOLOGINEN TISKIKONETABLETTI jos mökillä on tiskikone
Tästä ei jää huonoa omaatuntoa, sillä raaka-aineet ovat luonnollisia ja sydämen muotoinen tabletti kruunaa lahjan.

KOIVUVIHTA himosaunojalle
Jos sinulla on pihassasi koivuja tai muita puita, tee itse persoonallinen vihta. Koivu on se perinteisin, mutta voit käyttää myös muita oksia. Katso vinkit vihdan tuunaukseen täältä. Netistä löydät varmasti myös tarkemmat ohjeet sitomiseen. Rohkeasti vain kokeilemaan!

YRTTIKYLPYSUOLA väsyneille jaloille
Luonnollista luksusta saunahetkeen. Jos et halua ostaa valmista pakettia, niin kerää itse yrtit ja sekoita merisuolaan. Katso ohjeet täältä.

Lisätietoja tuotteista löydät verkkokaupasta


Lahjakortti