Esittelyssä nokkospesupyörre

Nokkoslangasta virkattu pesupyörre toimii mainiosti perinteisten pesulappujen ja -sienten sijasta. Tundra Naturalin verkkokaupassa on ollut jo jonkin aikaa valikoidusti myynnissä pienyrittäjien tuotteita, joilla on sama arvomaailma. Tuotteet ovat ekologisia, uniikkeja ja kotimaista tuotantoa. Sellainen on ehdottomasti myös tämä Malanka Designin tuote, joka auttaa hikisen ja kutisevan ihon pesussa!

Kolmen Koon Pesupyörre = Kestävä, Käytännöllinen ja Kotimainen 

Tätä tuotetta kuvaa hyvin nämä kolme kovaa koota. Minulla on ollut jo pari vuotta käytössä tämä pesupyörre, joka vain kestää ja kestää. Ajan myötä langan karheus on vähän pehmentynyt ja muuttunut omalle herkälle iholleni ehkä jopa miellyttävämmäksi. Tarvittaessa pesupyörteen voi pestä myös koneessa, mutta pääsääntöiseti kyllä käsin huuhtelu on riittänyt. Kestäväksi tuotteen tekee nokkoslanka, joka on saippuan ja kosteuden kestävää - yksi parhaista tähän käyttöön!

Minulla on ollut jo pari vuotta käytössä tämä pesupyörre,
joka vain kestää ja kestää.

Pesupyörre on omasta mielestäni erittäin käytännöllinen, sillä tykkään välillä hieroa ihoa muutakin kuin saippualla. Samalla kun iho kuoriutuu, hiki irtoaa paremmin ihosta. Kooltaan pesupyörre on juuri sopiva käteen. Joskus on asiakkailta tullut kyselyjä, saisiko saippuan myös pesupyörteen sisään, mutta tässä mallissa se ei onnistu. Toisaalta en ole sitä kaivannutkaan, vaan laitan saippuan aina seinässä olevalle ritilälle kuivumaan. Jos sellaisen version kuitenkin haluaa, ratkaisuna on virkattu saippuapussi, jonka saa ripustettua suihkuun.

Saippuapyörteet on suunnitellut ja virkannut Malanka Designin yrittäjä Maareta Ahonen. Tuotteet ovat siis täysin kotimaista käsityötä. Nokkoslangat tulevat Nepalista, sillä valitettavasti nokkoslankaa ei ainakaan toistaiseksi vielä saa kotimaasta. Nokkosen keruu ja langan kehräys on aikaa vievää, mutta toivotaan että välineet ja tuotantotavat kehittyvät niin, että joku päivä myös tämäkin on mahdollista Suomessa.

Tutustu virkattuun pesupyörteeseen verkkokaupassa

Jos kaipaat ripustettavaa saippuapussia, katso vaihtoehdot kaupasta

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot