Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Tundra Natural juhlii 5v. synttäreitä!

Kaikki lähti aikanaan saippuoista ja ajatuksesta yhdistää luonnon parhaat raaka-aineet, perinteinen käsityönä tehtävä saippuan valmistus sekä suomalainen design. Myöhemmin valikoimaan tuli myös yrttikylpysuolaa, palashampoota, saippua-alustoja ja -pusseja sekä saunatuoksuja.

Vuonna 2016 tuli myyntiin ensimmäiset neljä Tundra Natural -saippuaa.

Saippuat ovat edelleen se ykkösjuttu ja niitä menee nykypäivänä Helsingistä Kilpisjärvelle eli halki Suomen maan. Tundra Natural tuotteita on mennyt myyntiin myös Sveitsiin ja Saksaan.
Mutta kuinka moneen maahan tuotteita onkaan kulkeutunut matkailijoiden laukuissa! Alusta asti matkakohteiden myymälät ja hotellit ovat olleet tärkeä myyntikanava. Tänä päivänä tuotteita voi löytää myös lahjatavara- ja designputiikeista, luontokeskuksista, museoista, luontaistuotekaupasta, kampaamosta ja jopa hierojalta.

”Saippuoita tein ensimmäisen kerran luonnontuotealan opintojen aikana Rovaniemellä asuessani. Sitten tulikin perheen muutto Lapista Savoon ja oli mietittävä, että mitähän nyt tekisi. Kun takana oli melkein 15 vuotta kansainvälisen markkinoinnin tehtävissä, niin alan vaihdos houkutteli. Tietokoneen ääreltä oli päästävä käsillä tekemään ja ulos luontoon.
Päätös omasta yrityksestä syntyi. Samalla syntyi ajatus omasta tuotemerkistä, joka kuvaisi lappilaista alkuperää. TUNDRA NATURAL. ”


Saippuat, yrttikylpysuolat ja saunatuoksut tehdään edelleen käsin, ja kaikki käytetyt luonnonyrtit on kerätty käsin Suomen luonnosta. Omat kädet ei ihan riitä kaikkeen, joten apukäsiäkin on tarvittu, ja siksi esimerkiksi osa yrteistä ostetaan Lapista kerääjiltä. Keraamiset alustat valmistaa keraamikko naapurikunnassa ja saippuapussit virkkaa käsin toinen pienyrittäjä. Kaikkiin voi hyvällä omalla tunnolla laittaa lapun ”Handcrafted in Finland”.

Syntymäpäivä kampanjoita ja tarjouksia voi seurata verkkosivuilla ja somessa.

Tutustu koko valikoimaan täällä.
Hae lähelläsi olevaa myyntipaikkaa täältä

Lahjakortti