Esittelyssä ja testissä kotimaisen Ecokodin konetiskiaineet

Tundra Naturalin verkkokaupassa on valikoidusti myynnissä pienyrittäjien tuotteita, joilla on sama arvomaailma. Tuotteet ovat ekologisia, uniikkeja ja kotimaista tuotantoa. Me arvostamme hyvinvointia, ympärillä olevaa luontoa ja luonnollista puhtautta. Tuotteiden takana seisovat vankasti itseensä ja tuotteisiinsa uskovat ihmiset. Ecokoti® -merkin takana on perhe Varkaudesta, joka kehitti myrkyttömät pesuaineet, joista me nyt sitten saamme nauttia. Tuoteperheelle on myönnetty Avainlippu-merkki, ja kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia, vegaaneja, ja niiden pesuteho perustuu ainoastaan luonnon omiin kemikaaleihin.

Rasvaisen tiskin ekologinen pelastus

Tundra Naturalin omassa saippuapajassa tiskiä tulee, ja ne ovat pääasiassa erittäin rasvaisia kattiloita,astioita ja muita välineitä. Mutta yhteistä niille on se, että astioihin jää aina öljy- ja rasvajäämiä kookosrasvasta, sheavoista ja monista eri kasviöljyistä sekä eteerisistä öljyistä. Toisinaan astioissa on myös mehiläisvahaa, joka vaatii vähintään +62 asteisen veden puhdistuakseen.

Koska Tundra Naturalille ekologisuus on itsestään selvyys, halusin kokeilla Ecokodin konetiskitabletteja, jotka ovat olleet jo vuoden käytössä. Näissä pakkauksissa ei ole minkäänlaisia varoituksia, niin kuin yleensä kaikissa konetiskiaineissa. Siitä huolimatta kaikista astioista tulee täysin puhtaita, ja rasvat irtoavat kuuman veden kanssa. Olen kokeillut myös käsin pesua vasta kiehuneella noin 70-80 asteisella vedellä ja ekologisella käsitiskiaineella, mutta niin hyvää lopputulosta en ole saanut. Sen sijaan konetiskipesu noin 50-60 astetta yhdessä Ecokoti konetiskijauheen tai -tabletin kanssa toimii!

Lasien pesun yhteydessä suositellaan käytettävän huuhtelukirkastetta, jonka voi myös itse tehdä etikkavedestä ja lisätä huuhteluainelokeroon.

Sydämellistä astianpesua

Visuaaliselle, kauneutta rakastavalle ihmiselle suurta plussaa on sydämen muotoiset konetiskitabletit. Ei kyllä tulisi mieleenkään hakea marketista konetiskipakettia ja kääriä pakettiin, mutta nämä ovat sen verran hienoja, että voi antaa vaikka lahjaksi! 

Tutustu tuotteisiin ->

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot