Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Saippua-alusta tai saippuapussi pidentää saippuan kestoa

Kasviöljyppohjaiset ja käsintehdyt palasaippuat eivät ole keinotekoisesti kovetettuja ja vaativat siksi hyvän alustan tai pussin, missä ne pääsevät kuivumaan pesujen välillä. Saippua-alusta on hyvä valinta pesualtaan reunalle tai pöytätasolle. Sen sijaan suihkun vieressä usein toimivin ratkaisu on saippuapussi, jonka saa roikkumaan. Virkatut saippuapussit ovat myös monipuolisia, joita voi käyttää myös ihon pesuun pesusienen tavoin.

Tundra Naturalin keraamiset saippua-alustat ovat olleet suosittuja, ja käytännössä toimiviksi todettuja.  Saippua-alustan tehtävänä on pitää saippua kuivana ja pöytätaso siistinä, ja siinä tehtävässä nämä toimivat mainiosti. Aluset ovat suomalaista designia ja käsityötä, ja ne on valmistettu Lapinlahdella.


Virkatut saippuapussit hamppulangasta ovat erittäin hyvin kosteutta kestäviä ja parantuvat vain käytön ja pesujen myötä. Voit käyttää niitä saippuan säilytykseen sekä ihon pesuun.

Tutustu saippua-alustoihin ja saippuapusseihin täällä

Lahjakortti