Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Neljä joululahja vinkkiä jotka helpottavat ostamista

Etsitkö yrityslahjaa työntekijöillesi tai asiakkaillesi? Vai onko tarpeesi postitettava lahja ystävälle? Entä mitä lahjaksi miehelle tai naiselle? Kaikille löytyy ratkaisu Tundra Naturalin kotimaisesta valikoimasta.

Vinkki 1: Joululahja työntekijälle tai asiakkaalle
Helpoin on valmis lahjasetti, joka on pakattu jo valmiiksi. Tänä jouluna 2020 tarjoamme valmiin lahjasetin, joka on pakattu ruskeaan kartonkirasiaan. Lahjapakkaukseen on suunniteltu muutama vakio lahjasetti. Tämä on helppo postittaa myös etänä työskenteleville työntekijöille tai asiakkaille. 
Katso yrityslahjat

Vinkki 2: Postitettava,edullinen lahja ystävälle ja sukulaiselle
Saunatuoksu haudepussissa on pieni ja edullinen lahja, jonka voi lähettää kirjekuoressa. Pieneen, postikortin kokoiseen kirjekuoreen mahtuu yksi saunatuoksu ja isompaan A5 kokoiseen kirjekuoreen kaksi saunatuoksua. Halutessasi voit vaikka lähettää kaksi erilaista saunatuoksua.

Vinkki 3: Lahja miehelle 
Lahjasetti saunojalle sisältää kolme tuotetta ihon ja hiusten pesuun sekä saunan löylyihin. Forest- palasaippuassa tuoksuu eukalypuksen ja männyn lisäksi maanläheinen ja miehinen patsuli, joka on rauhoittava ja vahvistava eteerinen öljy. Se myös kohottaa ja tasapainottaa mielialaa. Hiustenpesussa shampoopalat tuntuvat sopivan miehelle kuin miehelle. Yksinkertaista ja nopeaa! Kaiken kruunaa aidot koivunlehdet haudepussissa, josta saa koivumetsän tuoksua löylyihin.

Vinkki 4: Ekologinen lahja naiselle
Luonnollista luksusta jokanaisen kylpyhetkiin tuovat yrttikylpysuolat sekä ihoa kosteuttavat, ihastuttavan tuoksuiset palasaippuat. Myös virkatut saippuapussit ja pesupyörteet, joita voi käyttää pesusienen tavoin, kiinnostavat monia naisia ekologisuutensa ansiosta. Pestessä ne kuorivat samalla ihoa lempeästi. Pesupyörteisiin ja saippuapusseihin voit tutustua täällä. Katso kaikki lahjasetit täältä

Lahjakortti