Verkkokaupan toimitus alk. 3,90€ ! Normaalisti toimitus 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Tundra Natural® lahjasetit ja lahjakortit

Lahjan etsijöiden elämää helpottavat nyt Tundra Naturalin valmiit lahjasetit. Miten olisi RENTOUTTAVA tai VIRKISTÄVÄ KYLYHETKI? Tai entäpä innokkaalle saunojalle oma SAUNASETTI? Kaikki nämä ovat käytännöllisiä ja hemmottelevia lahjoja, jotka eivät jää kaappiin pölyttymään. Yrttikylpysuola, joka rentouttaa tai elvyttää jalkoja pitkän päivän jälkeen, on juurikin hemmottelua parhaimmillaan. Ihosaippuaa tarvitsee aina, ja bonuksena tulee ihon kosteutus sekä hurmaavat luonnon tuoksut. Ja lisänä paketissa saunatuoksu aidoista koivunlehdistä! Lahjakortit pelastavat tilanteen myös viime hetkellä, sillä ostaja saa ne sähköpostiinsa 24 tunnin sisällä tilauksesta, ja sen voi tulostaa tai lähettää lahjansaajalle.

Virkistävässä lahjasetissä on jalkakylpyyn tarkoitettu yrttikylpysuola, jonka luonnonyrtit elvyttävät väsynyttä kehoa ja mieltä. Palasaippua Blue Lakes and Rivers sisältää virkistäviä eteerisiä öljyjä - mäntyä, rosmariinia ja sitruunaista litseaa.

Rauhoittava lahjasetti puolestaan sisältää laventelin tuoksuisen Summer Fells -saippuan, joka on monen naisen suosikki. Eikä varmasti suotta, sillä laventeli tunnetusti rauhoittaa mieltä. Kylpyhetken vielä kruunaa rentouttava jalkakylpy. Molemmat yrttikylpysuolat sisältävät merisuolaa, joka lisää aineenvaihduntaa, auttaa rentoutumiseen ja on apuna erilaisissa iho-ongelmissa. Kylpyhetket ovatkin puhdasta luonnollista luksusta!

Katso kaikki lahjasetit täältä.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit