Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Tundra Natural® lahjasetit ja lahjakortit

Lahjan etsijöiden elämää helpottavat nyt Tundra Naturalin valmiit lahjasetit. Miten olisi RENTOUTTAVA tai VIRKISTÄVÄ KYLYHETKI? Tai entäpä innokkaalle saunojalle oma SAUNASETTI? Kaikki nämä ovat käytännöllisiä ja hemmottelevia lahjoja, jotka eivät jää kaappiin pölyttymään.

Mikä sopii sekä miehelle että naiselle? 

Tämä kysymys tulee usein esille, kun pitää löytää sopiva tuliainen perheelle tai lahja vaikkapa yrityksen henkilökunnalle tai naapurustolle. Ihosaippuaa tarvitsee jokainen, ja bonuksena tulee ihon kosteutus sekä hurmaavat luonnon tuoksut. Miehet myös helpommin ottavat käyttöön palashampoon lyhyeen tukkaan. Ja saunatuoksut aidoista koivunlehdistä ovat kaikille mieluisia - myös lapsille! Lisänä lahjasettiin voi ottaa kuorivan pesusienen.

Saippuoiden tuoksut tulevat luonnon eteerisistä öljyistä, ja osa niistä miellyttää kaikkia ja osa enimmäkseen miehiä tai naisia. Rauhoittava laventeli jakaa mielipiteitä naistenkin keskuudessa, vaikka sitä pidetäänkin yleensä naisten tuoksuna. Monet metsäiset tuoksut viehättävät sekä lapsia, naisia ja miehiä ikään katsomatta. Mausteiset joulutuoksut voivat tuoda piparkakkujen ja glögin maun kielelle jo ennen joulua. Virkistävät sitrustuoksut saippuoissa raikastavat huoneilman, ja ne ovat yleensä kaikkien mieleen.

Designia arvostavalle?

Uniikit, käsintehdyt tuotteet ja pakkaukset ovat tärkeä asia lahjassa, ja antavat heti ensivaikutelman lahjan saajalle. Jos pakkauksen sisältä vielä löytyy kauniisti muotoiltu ja hyväntuoksuinen tuote, lahjan saaja kyllä osaa arvostaa.

Keraaminen saippua-alusta on ollut yksi arvostetuimpia, jota on kehuttu kauniiksi mutta myös toimivaksi. Se on suomalaista designia ja käsityötä niin kuin myös kaikki saippuat, palashampoot,yrttikylvyt ja saunatuoksut.

Jalkakylvyt ovat hemmottelua parhaimmillaan

Hemmottelua kaipaavalle naiselle?

Yrttikylpysuola, joka rentouttaa tai elvyttää jalkoja pitkän päivän jälkeen, on juurikin hemmottelua parhaimmillaan. Kun sitä täydentää Summer Fells -laventelisaippualla, lahjan saaja saa jalkakylvyn jälkeen koko iholle kevyen puhdistuksen ja samalla iholle kosteutusta.

Katso kaikki lahjasetit täältä.

Lahjakortit pelastavat tilanteen viime hetkellä. 

Tundra Naturalin lahjakortit ovat sähköisiä, ja niitä on saatavilla sekä jouluisena että kesän kukkaisena ja erilaisilla summilla. 

Katso kaikki lahjakortit täältä.

Lahjakortti