Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Hiuksia hoitavat palashampoot kaupoissa

Tundra Naturalin shampoopalat eivät pelkästään pese hiusta, vaan samalla hoitavat päänahkaa sekä hiusta. Tuotteet on valmistettu käsityönä perinteisin menetelmin tarkoin valituista raaka-aineista omalla saippuapajalla. Palashampoot sisältävät juurikin hiusten pesuun ja hoitoon tarkoitettuja ainesosia, kuten kasviöljyjä, savea, luonnonyrttejä ja eteerisiä öljyjä. Shampoopaloja on kaksi erilaista, rasvoittuvalle sekä normaalille ja kuivalle tukalle.

Pitkällisen tuotekehittelyn ja testauksen tulos

Ennen kuin shampoopalat tulivat myyntiin, tuotteita kehiteltiin melkein pari vuotta ja testattiin useilla eri henkilöillä. Testaajina oli sekä kokeneita että aloittelevia shampoopalan käyttäjiä. Testaajien hiukset ja päänahka olivat hyvinkin erilaisia: Oli rasvoittuvaa, kuivaa, normaalia ja hilseilevää päänahkaa, pitkää ja lyhyttä hiusta, muotoiluttuotteiden suurkuluttajia ja niitä, jotka pitävät hiuksensa luonnollisina. Pitkällisen tuotekehityksen ja testaajien palautteen ansiosta Tundra Natural palashampoot ovat onnistuneet vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja sopivat suurimmalle osalle kuluttajista.

Tarkoin valitut raaka-aineet ovat puhtaasti luonnollisia

Tundra Natural shampoopalat ovat täysin luonnollisia ja biohajoavia. Jokaisella raaka-aineella on oma tarkoituksensa reseptissä eikä paloissa ole yhtään ylimääräistä. Palashampoot eivät sisällä yhtään keinotekoisia aineksia kuten silikoneja, jotka saavat luontaisesti karheat hiukset tuntumaan sileiltä ja pehmeiltä.

Palashampoon pääraaka-aineena ovat kasviöljyt ja -rasvat, joiden ansiosta saippua myös kosteuttaa hiusta ja päänahkaa. Tuoksuna shampoopaloissa on käytetty luonnon eteerisiä öljyjä, joita ei ole valittu pelkästään tuoksun miellättyvyyden perusteella, vaan kullakin on oma vaikutuksensa. 

Rasvaisen tukan shampoopalassa on hyödynnetty suomalaisia luonnon yrttejä, nokkosta ja peltokortetta. Molempia kasveja on käytetty paljon hiusten ja päänahan hoidossa. Tundra Naturalin valmistusprosessissa villiyrtit uutetaan oliiviöljyyn, jolloin kasvien vaikuttavat aineet saadaan paremmin esille. 

Tutustu shampoopaloihin täällä 

Lue lisää käyttäjäpalautteita täällä

Lahjakortti