Verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 55€ ostoihin! Muutoin alk.5,90€.  Normaalisti paketti lähtee 1-2 vrk kuluessa tilauksesta. Käytettävissä KLARNAN turvalliset maksutavat. Maksa kortilla tai verkkopankissa. Maksa heti tai myöhemmin.

Valuutta: EUR

Tundra Natural lahjoitti laatikollisen palasaippuoita hyväntekeväisyyteen

Tundra Natural lahjoitti laatikollisen palasaippuoita suomalaisille, apua tarvitseville perheille. "Olin jo miettinyt, että minnehän voisin lahjoittaa useita kymmeniä ylijääneitä saippuoita, kun sattumalta juuri silloin otti yhteyttä AKV-ryhmän (Autetaan kuin voidaan) Minna." Ryhmä on perustettu Suomessa asuvien erittäin vaikeassa elämäntilanteessa olevien perheiden ja yksittäisten ihmisten auttamiseksi. Ryhmä auttaa esim. ruokalahjakorteilla ja lähettämällä heille vaatteita ja hygieniatuotteita. Monelle esimerkiksi suihkusaippua voi olla luxustuote, kun ei ole rahaa edes ostaa ruokaa.

Lahjoitetut saippuat ovat kakkoslaatuisia saippuoita, jotka ovat täysin käyttökelpoisia, ihoa kosteuttavia, mutta jotka ovat painoltaan liian pieniä pakettiin tai niissä ulkonäöllisiä vikoja. "Näitä saippuapaloja on myyty messuilla ja muualla tapahtumissa pitkin vuotta, mutta nyt sydän sanoi, että tässä on se oikea kohde."

Tundra Natural haastaa muutkin yritykset mukaan tuottamaan jouluiloa näille perheille. Katso lisää: https://autetaankunvoidaan.fi/

Tämä artikkeli kertoo lisää AKV:stä ja perheistä, jotka tarvitsevat apua: https://yle.fi/uutiset/3-10612

Lahjakortti