Pala pohjoisen puhtautta

Tundra Natural -saippuat ovat ylistys pohjoisen luonnolle, joka on villi ja vapaa mutta puhdas ja aito. Saippuan muodot ovat yhtä rouheita kuin arktisen luonnon omat taideteokset kuten tunturit, kalliot ja jää. Saippuan tuoksut muistuttavat meitä kesän maukkaista marjoista, vihreistä puista ja kasveista, jotka säilyvät muistoissamme pakkaspäivien keskelläkin.

Tundra Natural -saippuat ovat uniikki lahja

Saippuasarjaan kuuluu viisi erilaista saippuaa, joissa on oma värinsä, tuoksunsa ja luonnon "mausteensa". Jokainen saippua on käsintehty, ja siten jokaisella saippualla on aina oma ainutlaatuinen muoto ja kuviointi.

SUMMER FELLS Kanervan kukat sekä rauhoittava laventelin tuoksu vievät ajatuksissa tunturin rinteelle lepohetkeen. Kuuletko jo tuulen hiljaisen huminan?

BLUE LAKES AND RIVERS Vilvoittava vesi, mäntymetsän tuoksu ja mustikan maku - muisto kesästä säilyy saippuassa ympäri vuoden.

WILD BERRIES Tuoksuton saippua, jossa vitamiinipommit vadelma ja tyrni muistuttavat meitä kesästä pakkaspäivien keskelläkin.

ARCTIC FOREST Männyn tuoksut sekä koivunlehtijauhe tuovat pesuhetkeen pohjoisen metsän tunnelman - haluatko sinäkin tuntea sen?

WHITE CHRISTMAS Pohjoinen kuusimetsä ja ripaus kanelin tuoksua - joko on joulu tullut? Ah, ja vielä arktinen selviytyjämme puolukka saippuaa piristää.

Puhdasta luksusta ihollesi

Kaikki Tundra Natural -sarjan saippuat käyvät koko kehon ja käsien pesuun. Kasviöljyt ja -rasvat sekä suomalainen mehiläisvaha ja arvostettu sheavoi tekevät saippuoista ihoa hellivän ja kosteuttavan. Huolella suunniteltujen reseptien ansiosta saippuat eivät kuivata, vaan saippuoihin jää ihoa kosteuttavia ainesosia. Tuoksuna on käytetty ainoastaan aitoja luonnon eteerisiä öljyjä. Saippuoiden raaka-aineet on valittu luontoa kunnioittaen, ja pesun jälkeen ne palautuvat luontoystävällisesti kiertoon. Luonnonsaippuoiden voidaankin sanoa olevan puhdasta luksusta!

Palasaippua sopii koko perheelle

Palasaippua sopii mainiosti koko perheelle, myös pienimmille lapsille. Aika moni on huomannut, että Tundra Natural -saippuan säännöllinen käyttö vähentää ihon kuivumista. Herkimmille sopii tuoksuton Wild Berries -saippua. Liukkauden ja vaahtoavuuden ansiosta saippuaa voi käyttää myös ihokarvojen poistossa.Halutessaan jokainen perheenjäsen voi ottaa vaikkapa oman saippuan käyttöön - juuri
sellaisen tuoksun mikä itseä miellyttää.

Jalkakylpy ja löylytuoksu samassa paketissa

Tundra Natural koivukylpy sopii käytettäväksi sekä löylyveteen että jalkakylpyyn. Koivukylpy puhdistaa hellästi ihoa ja rentouttaa väsyneitä lihaksia.

Paketti sisältää kaksi haudepussia, jotka riittävät parhaimmillaan jopa 4-6 käyttökertaan. Jalkojen hemmottelu saunan lauteilla tuo luonnollista luksusta kylpyhetkeen – myös keskellä pakkastalvea!


Koivukylpypaketin voi halutessaan lähettää kirjepostina ystävälle, ja mukaan voi lisätä oman kortin tai kirjeen.
Postitettava paketti on ympäristöystävällistä kartonkia ja sisältää suomen- ja englanninkieliset ohjeet.

Keraaminen saippua-alusta on suomalainen designtuote

Saippua säilyy pitempään, kun se pääsee kuivaamaan pesukertojen välillä. Siksi saippuaa kannattaa säilyttää alustalla, josta vesi pääsee hyvin pois.

Tundra Natural -sarjan keraamisen alustan suunnittelussa on otettu huomioon nimenomaan saippuan ja pesualtaan siistinä pysyminen. Kun vesi valuu uriin, se ei sotke pöytätasoa ja saippuakin kiittää. Alusta on myös jämäkkä ja kestää pieniä kolhaisujakin.

Yksi arvoista joista emme tingi, on suomalaisuus, ja siksi tämänkin tuotteen on suunnitellut ja valmistanut suomalainen käsityöyrittäjä.

Saippua-alusta on saatavana mustana ja valkoisena.

A piece of pure nature of the North

Tundra Natural soaps praise the Northern nature, wild and free as well as clean and genuine. Shapes of soaps are equally groats as fells, rocks and ice - nature's own works of art in the arctic region. Scents of soaps remind us of tastiest summer berries, green trees and plants that will remain in our memories even in the midst of cold winter days.

Choose your own unique soap

ARCTIC FOREST Fragrance of the pine and birch leave powder make you experience the feeling of the Northern forests. Wouldn’t you like to feel it too?

WILD BERRIES A scentless soap with raspberries and sea-buckthorn berries as vitamins remind us of the summer even in the midst of cold winter days.

SUMMER FELL Flowers of Calluna and the calming fragrance of lavender take your mind to a relaxing moment on the fell. Can you already hear the silent whisper of the wind?

BLUE LAKES AND RIVERS Fresh, clean water, the scent of pine forests and the taste of wild blueberries – the memories of summer remain in the soap throughout the year. Finnish rapeseed oil contributes gentle feeling and moisturising qualities to the soap.

WHITE CHRISTMAS Northern forest of spruce and a touch of cinnamon – is it already Christmas? Lingonberry is one of our Arctic survivors. Let it freshen you up.

Natural and luxury for your skin

The pure natural soaps are handmade in the old world tradition with pure vegetable oils, essential oils and nordic wild herbs. The soaps are suitable for body and hands and leave your skin feeling perfectly cleansed and ultra moisturized. Raw materials, which have been selected with respect for nature, make the soap pure luxury for your skin.